Dödsbostädning och dödsbotömning hur bokar man det?

Dödsbostädning

Dödsbostädning bokar många efter att bouppteckningen är klar. Fördelen med det är att alla papper är klara. Ni som anhörig vet hur det ser ut i ert dödsbo. Vem som skall ansvara för att tjänsten bokas. Samt att det finns enkla sätt att betala efteråt. 

Dödsbotömning

Dödsbotömning vi anlitade efter Mors bortgång skedde i Örnsköldsvik. Så skrev en nöjd kund till oss. Dem tyckte att allt smidigt till från bokning till att vi städat och tömt deras hem.

Prisvärd dödsbostädning Örnsköldsvik

Prisvärd dödsbostädning i Örnsköldsvik bokades smidigt. Genom att vi alltid är online så nås vi via e-post och telefon samt smidigt formulär.

Dödsbotömning Örnsköldsvik med kvalitet

Dödsbotömning Örnsköldsvik med kvalitet är vårt mål. Kunderna skall vara nöjda och belåtna. Sekretess och tystnadsplikt är för oss en självklarhet.

Allt om dödsbostädning och dödsbotömning

Priset för städning av dödsbo beror på storleken på bostaden, antalet kök och badrum, de utrymmen som inte behövs städas och kundens önskemål! Dessutom varierar priset för städning av dödsbo beroende på skicket. Därför varierar priset på dödsbo tjänster från kund till kund. För att begära en offert, använd våra kontaktmöjligheter. Vi kommer sedan att svara dig via e-post med ett prisförslag för den tjänst du har valt. Du kan också välja om du vill boka dödsbo tjänsten städning eller tömning separat eller tillsammans med offertförfrågan.

Det kan vara svårt att hantera alla praktiska saker som måste tas om hand efter en älskad persons död. Vi kan dock göra processen enklare för dig genom att ta hand om dessa praktiska uppgifter att dig. En sju dagars rengörings- och ansvarsgaranti ingår i alla våra tjänster, så du kan vara säker på att du kan lita på att vi tar hand om alla tjänster.

För att få rätt till garantin måste följande saker göras på rätt sätt genom att godkänna villkoren. Rengöringstjänster kan bokas i förväg med en offertförfrågan. Den sista dagen då flyttstädningen utförs måste vara inom 7 dagar. Kontakta oss genom att ringa Jourtel: 073-841 95 67

Eller skicka ett e-postmeddelande till e-post: [email protected]

Vid garanti gäller att du som beställer ger en tydlig förklaring till varför du inte är nöjd och vad som har skadats. Vid skador på föremål eller ytor ska foton som tydligt visar skadan bifogas. Vid missar i städningen så ingår generös garanti alldesles gratis. 

Vi har heltäckande lösningar för tillgångar. Vi köper, lämnar, avyttrar, slänger och flyttar bostadens saker. Dödsbotömning har vi mångårig erfarenhet av att köpa och lämna olika typer av saker i hela Sverigeområdet. Finns många olika organisationer vi använder där sakerna kommer till användning. Uppskattat av alla är detta förfaringssätt.

Oavsett om du har en stor och rymlig fastighet/bostad eller en liten och blygsam bostad/fastighet kan vi hantera allt! Fullständig lösning för att köpa en fastighet eller bostad kan diskuteras. För de flesta människor är det något som bara kommer att möta en gång i livet, men vi har att göra med dessa frågor varje dag.

Till exempel när en släkting är på väg att flytta in på ett äldreboende eller när du ska reglera ett arv. Behöver du en helhetslösning och vill sälja hela dödsboet eller enskilda föremål från dödsboet? Alternativt kan du låna bort nycklarna till oss och få tillbaka dem när boendet är rent och klart.

Har du en fastighet i Stockholm, Malmö, Göteborg alternativt övriga Sverige som du vill sälja? Kontakta oss alla dagar i veckan så hjälper vi dig gärna.

varför välja oss?

  • Snabba
  • Billiga
  • Tystnadsplikt
  • Enkel bokning

Förutom vår 20-åriga erfarenhet i branschen är relationen till våra kunder av största vikt för oss. Det är viktigt för oss att se till att våra kunder är nöjda och glada över slutprodukten. Vi har kunskap och erfarenhet av bearbetaren som är förknippade med den avlidne, rengöring, försäljning och flyttning av den avlidnes saker.

Med vår kunskap kan du vara säker på att vi kommer att ge dig den mest exakta bedömningen. Vi prioriterar välbefinnande och respekt för dig och dina tillhörigheter.

Boka din tjänst med oss.

Välkommen

 

 

 

Blogg

Sju fakta om stamceller

Stamceller är celler som har förmågan att förnya sig själva och också differentiera sig till olika typer av vävnadsceller. De finns i många olika delar av kroppen, inklusive benmärgen, hud, tarmar, hår och hjärnan. Stamceller används ofta inom medicinsk forskning för att behandla olika sjukdomar och skador, eftersom de har potentialen att reparera skadade vävnader […]

Read More
Blogg

Låna pengar utan säkerhet

Man kan ofta läsa i tidningar och andra typer av media om att antalet lån ökar. Det handlar då inte enbart om bostadslån, långt ifrån faktiskt. Faktum är att väldigt många av de som väljer att låna pengar väljer att låna mindre belopp och det är ofta lån utan säkerhet det handlar om. Att låna […]

Read More
Blogg

Investeringar – hur kan du undvika att förlora pengar?

Det finns många sätt att förlora pengar när du investerar. Det är därför viktigt att du väljer rätt investering och att du vet vad du gör.Här är några tips om hur du undviker att förlora pengar när du investerar: 1. Välj rätt investering Det finns många olika investeringar och alla är inte lika bra. Du […]

Read More